Verzorgingsmiddelen

Iedere eigenaar wil natuurlijk het beste voor zijn of haar paard. Verzorgingsproducten zijn er in vele varianten zodat men naar eigen inzicht kan kiezen.

De benen kunnen na intensieve arbeid herstelt worden met cooling gels. Deze helpen de doorbloeding te bevorderen en kneuzingen te herstellen. De hoeven verzorgt men met teer, vet, olie, tinctuur, zalf of lak. Voor het gehele lichaam zijn er massageproducten die de stofwisseling in de spieren bevorderen, zodat verzuring (spierpijn) beperkt wordt en de spieren ontspannen.

In het zomerseizoen zijn anti-vliegenproducten onmisbaar. De paarden worden zo beschermt tegen vervelende insecten. Om de jeuk( zomer-eczeem) tegen te gaan zijn er verzorgende sprays en balsems verkrijgbaar. De paardenshampoo kiest men naar het beoogde doel: bijvoorbeeld desinfecterend, reinigend of kleurversterkend.

De verzorgingsproducten gebruikt men om de laatste puntjes op de i te zetten. Een gezond en mooi glanzend paard ontstaat natuurlijk van binnenuit. Om het paard hierbij een handje te helpen zijn er diverse voedingssupplementen verkrijgbaar. Deze zijn zorgvuldig samengesteld om de conditie (algeheel of specifiek) te bevorderen.
Voor tussendoor en als gezonde beloning zijn er lekkere paardensnoepjes.
Voor alle produkten geldt dat ze er zijn om de gezondheid van het paard te ondersteunen, bij echt medische gevallen zal ten alle tijde een dierenarts gewaarschuwd moeten worden.

 

per pagina
 • Hoof & Sole Hardener
  Hoof & Sole Hardener

  HOOF & SOLE HARDENER
  Optimaal verzorgen van Rotstraal

  Het product ter verharding van de straal!

  Wie Hoof & Sole Hardener éénmaal gebruikt heeft wil nooit meer iets anders.
  Hoof & Sole Hardener heeft een optimale verzorgende…

  € 19,85
 • Deep Ice Clay 700 ml
  Deep Ice Clay 700 ml

  Cooling Clay

  Artikelcode: DEEP00550

  Beschrijving: Cooling Spray om spieren, pezen en gewrichten te verzorgen en te koelen na arbeid met uw paard
  Samenstelling: Kruiden (Menthol, Fresquelate, Iso-propanol en Horse Chestnut)

  € 14,95
per pagina
© 2010 - 2022 Horseshop de Bles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel