Biotin 3000 gram

Vorige Artikel 24 van 32 Volgende
€ 59,45 (inclusief 9% btw)

Voor een sterke en gezonde hoef

HorseAdds Biotin bevat een hoge dosering biotine en draagt bij aan de instandhouding van een gezonde huid en vacht en versterkt de hoeven. HorseAdds Biotin bevat per 10 gram (dagdosering) maar liefst 25 mg pure opneembare biotine. Daarnaast is HorseAdds Biotin gecombineerd met MSM en lijnzaadolie, die beide ook een positief effect hebben op de hoef- en vachtconditie.

HorseAdds Biotin bevat een hoge dosis biotine, wat een tekort in het rantsoen kan opheffen en hiermee de hoefkwaliteit kan verbeteren. HorseAdds Biotin kan zorgen voor een snellere hoefgroei, een sterkere voet en een mooiere vacht.

 

Bij hoefproblemen

 

Een paard komt op twee manieren aan biotine (ofwel vitamine B8); uit het voer en door het vrijkomen van vitamine b bij fermentatie van ruwvoer in de darm. Dit laatste is wel afhankelijk van het type voer dat wordt gegeven. Bij veel granen, een minder vezelrijk rantsoen of een lagere kwaliteit ruwvoer vindt er minder fermentatie plaats en wordt er minder biotine geproduceerd in de darm. Daarnaast vindt fermentatie van ruwvoer pas plaats nadat het voedsel de dunne darm, waar de meeste voedingsstoffen worden opgenomen, is gepasseerd. Hierdoor kan de werkelijke opname van lichaamseigen biotine lager liggen en onvoldoende zijn om aan de basisbehoefte te kunnen voldoen. Aan het voer toegevoegde biotine kan wel goed opgenomen worden in de dunne darm. Een hogere groeisnelheid van de voet en verbeterde hoefkwaliteit kan het resultaat zijn. Het kan onregelmatigheden in de structuur van de hoefhoorn verhelpen en een verstoorde hoornelasticiteit verbeteren.

 

Pure biotine

 

HorseAdds Biotin bevat per 10 gram (dagdosering) maar liefst 25 mg pure opneembare biotine. Daarbij is HorseAdds Biotin niet opgevuld met suikers of andere onnodige zoetstoffen, maar gecombineerd met MSM, dat ook de hoef- en vachtconditie ondersteunt.

Analytische bestanddelen per kg
SamenstellingMethylsulfonylmethaan, Lijnolie ruw
Ruwe celstof0,0 %
Ruw eiwit0,0 %
Ruw as2,5 %
Ruw vet0,7 %
Calcium1,0 %
Natrium0,0 %
Fosfor0,0 %

 

Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg
Biotine (3a880)2.500 mg

 

Adviesdosering
Paard (600kg)10 gram
Pony (300kg)5 gram

 

© 2010 - 2021 Horseshop de Bles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel