Immunity 1000 gram

Vorige Artikel 21 van 32 Volgende
€ 37,45 (inclusief 9% btw)

Ondersteunt het immuunsysteem

HorseAdds Immunity bevat hoofdzakelijk L-Lysine, een essentieel aminozuur. De toegevoegde vitamine C heeft een antioxiderende werking. L- Lysine en vitamine C dragen bij aan een normaal werkend afweersysteem. Vitamine B6 is toegevoegd om de absorptie van L- Lysine te bevorderen.

Het essentiële aminozuur Lysine, het hoofdbestandsdeel van de HorseAdds Immunity, heeft als meest bekende werking dat het het immuunsysteem ondersteunt. Daarbij helpt lysine bij de absorptie van calcium vanuit het maagdarmkanaal en bevordert het de normale botaanmaak van je paard.

 

Lysine en het immuunsysteem

 

Lysine is nodig voor de vorming van antilichamen. Gras en granen bieden een klein aandeel lysine, waardoor toevoeging van lysine kan helpen om een optimale gezondheid en prestatie van je paard te bevorderen.

 

Paarden halen vrijwel nooit de volledig benodigde hoeveelheid lysine uit hun ruwvoer en krachtvoer. Voor een normaal werkend immuunsysteem, dat goed bestand is tegen voorkomende bacteriën en infecties, kan een hoge doses lysine nodig zijn. In onderhoudsdosering bevordert lysine de prestaties van het paard en draagt het bij aan een gezonde vacht en stevige hoeven.

 

Verhoogde serotonine

 

Lysine heeft tevens invloed op de serotonineactiviteit. Een normale serotonine activiteit zorgt voor een goed werkende gemoedstoestand, normale stressrespons en normale darmfunctie. De in HorseAdds Immunity toegevoegde vitamine C heeft een beschermend effect op het lysinegehalte in het lichaam. Vitamine C werkt tevens als antioxidant voor een beter afweersysteem. Voor de omzetting van lysine in het lichaam zijn zowel vitamine C als ook vitamine B6 nodig.

Analytische bestanddelen per kg
Ruw eiwit77,1 %
Ruwe celstof0,0 %
Ruw as0,3 %
Ruw vet0,0 %
Calcium0,0 %
Natrium0,0 %
Fosfor0,0 %

 

Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg
L - Lysine (3.2.3)771.040 mg
Vitamine B6 (3a831)12.000 mg
Vitamine C (3a300)12.000 mg

 

Adviesdosering
Paard (600kg)15 gram
Pony (300kg)7,5 gram

 

© 2010 - 2021 Horseshop de Bles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel