Muscle Build 1000 gram

Vorige Artikel 8 van 32 Volgende
€ 29,95 (inclusief 9% btw)

 

Om de spieropbouw te bevorderen

Om spieropbouw te bevorderen heeft een paard aminozuren nodig. Essentiële aminozuren voor spieropbouw zijn L- Lysine, DL- Methionine en L-Threonine. Met HorseAdds Muscle Build voer je deze aminozuren in een optimaal aminozuurprofiel om de spieropbouw bij jouw paard te ondersteunen.

Om spieren op te kunnen bouwen heeft het paardenlichaam eiwitten nodig. Eiwitten bestaan uit aminozuren. Er zijn een heleboel verschillende aminozuren, die onder te verdelen zijn in twee groepen: essentiële en niet-essentiële aminozuren. De essentiële aminozuren moeten via het voer verstrekt worden, de niet-essentiële aminozuren kan je paard zelf aanmaken. De belangrijkste spelers van de essentiële aminozuren, die onvoldoende in het ruwvoer vertegenwoordigd zijn, zijn lysine, methionine en threonine. Met onze HorseAdds Muscle Build voer je juist deze aminozuren in een optimaal aminozuurprofiel om de spieropbouw bij jouw paard te bevorderen.

 

Samenstelling aminozuren belangrijk

 

Juist het aminozuurprofiel van een supplement voor spieropbouw is belangrijk. Je kan namelijk nog zoveel van één of enkele aminozuren toevoegen, wanneer van een ander essentieel aminozuur een tekort is, kan het lijf van je paard de rest niet goed verwerken. Dit kan goed geïllustreerd worden aan de hand van onderstaande regenton vergelijking.

 

De regenton

De buitenkant van de regenton, de planken, staan voor de verschillende aminozuren die nodig zijn voor belangrijke processen in het lichaam, zoals spieropbouw en spierregeneratie. Het water staat voor de processen die het lijf met deze aminozuren kan afronden. Ook wanneer er maar van één aminozuur een tekort is, kunnen meerder processen niet afgerond worden. Er past namelijk niet meer water in de regenton dan de hoogte van het laagste aminozuur, hoe hoog de andere planken ook zijn.

 

Op basis van onderzoek

 

Door middel van verricht onderzoek weten we dat het spierweefsel van jouw paard de aminozuren lysine, methionine en threonine in de verhouding 10:3:6 bevat. Dit gegeven is onderzocht in de bil- en rugspieren. Op basis van deze kennis hebben wij de HorseAdds Muscle Build samengesteld. Daarbij zitten in dit supplement de benodigde B-vitamines die essentieel zijn voor de omzetting van aminozuren.

Analytische bestanddelen per kg
SamenstellingMethylsulfonylmethaan, Lijnolie ruw
Ruwe celstof0,0 %
Ruw eiwit83,9 %
Ruw as0,4 %
Ruw vet1,0 %
Calcium0,0 %
Natrium0,0 %
Fosfor0,0 %

 

Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg
DL - Methionine (3c301)150.000 mg
L - Lysine (3.2.3)395.000 mg
L - Threonine (3c410)300.000 mg
Vitamine B6 (3a831)4.000 mg
Vitamine B2 (3a)3.200 mg
Vitamine C (3a300)1.000 mg

 

Adviesdosering
Paard (600kg)40 gram
Pony (300kg)20 gram

 

© 2010 - 2021 Horseshop de Bles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel