Glucosamine 500 gram

Vorige Artikel 5 van 32 Volgende
€ 19,95 (inclusief 9% btw)

Voor het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen

HorseAdds Glucosamine bevat een combinatie van glucosamine en MSM, die beide bijdragen aan het behoud van gezond kraakbeen. MSM is een organische zwavelverbinding met antioxiderende eigenschappen en bindt vrije radicalen.

Glucosamine komt in hoge concentraties voor in de structuren van gewrichten. Glucosamine-6-fosfaat wordt in het paardenlijf geproduceerd en wordt gebruikt voor de opbouw van kraakbeen, daarbij stimuleert het de vorming en herstel van gewrichtskraakbeen. HorseAdds Glucosamine kan helpen bij het herstel van kraakbeen en de behandeling van gewrichtsslijtage ofwel artroseklachten bij je paard.

 

Verbeterde gewrichtsfunctie

 

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat glucosamine, in het bijzonder glucosaminesulfaat, zinvol kan zijn bij de behandeling van osteoartrose. Het helpt op de eerste plek tegen de pijn, omdat het de gewrichten en het kraakbeen smeert. Daarbij stimuleert het een verbeterde functie van het gewricht en zal je paard beduidend minder last hebben van stijfheid. 

 

Ontstekingsremmer

 

De methylsulfonylmethaan (ofwel MSM) in HorseAdds Glucosamine vormt een waardevolle toevoeging. MSM staat erom bekend dat het vrije radicalen (schadelijke chemicaliën die vrijkomen uit ontstoken weefsel) bindt en het heeft een ontstekingsremmend effect in het lichaam. MSM kan tevens in hogere doseringen als een pijnstiller werken door zenuwuiteinden te verdoven en zo het pijngevoel van het lichaam te minderen. 

 

Optimale samenstelling

 

De samenstelling van HorseAdds Glucosamine is zo opgesteld dat je met de dagelijkse dosering van 4 gram per 100 kg lichaamsgewicht ruim komt aan de, door wetenschappelijk onderzoek bewezen, minimale dosering van 10 gram orale toediening van glucosamine voor een paard van 500 kg. Producten met lagere doseringen en/of onnodige opvulmiddelen zijn volgens onderzoek ineffectief en daardoor weggegooid geld.

Analytische bestanddelen per kg
SamenstellingGlucosamine 2KCI (55%), Methylsulfonylmethaan (45%)
Ruw eiwit0,0 %
Ruwe celstof0,0 %
Ruw as15,8 %
Ruw vet0,0 %
Calcium0,0 %
Natrium0,0 %
Fosfor0,0 %

 

Adviesdosering
Paard (600kg)24 gram
Pony (300kg)12 gram

 

© 2010 - 2021 Horseshop de Bles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel