Muscle Recovery 1000 gram

Vorige Artikel 3 van 32 Volgende
€ 27,45 (inclusief 9% btw)

Om spierherstel na zware fysieke inspanning te bevorderen

HorseAdds Muscle Recovery bevat een hoge dosering vitamine E en is speciaal samengesteld om de spieren van je paard te ondersteunen in het herstel na fysieke krachtinspanning. Daarnaast bevat HorseAdds Muscle Recovery essentiële aminozuren voor de opbouw van spieren.

HorseAdds Muscle Recovery is speciaal samengesteld om de spieren van je paard niet alleen te ondersteunen in het herstel na fysieke krachtinspanning maar ook om zijn spieren voor te bereiden op zwaardere fysieke inspanning en daarmee negatieve gevolgen te voorkomen.

 

Antioxidanten en vrije radicalen

 

Bij elke training vraag jij je paard energie te verbruiken. Om dit te kunnen leveren moet zijn lijf meer zuurstof verbranden. Dit is een natuurlijk proces en het grootste gedeelte van de afvalstoffen die hierbij geproduceerd worden, kooldioxide en water, zijn onschadelijk voor zijn lijf. Echter worden bij intensieve belasting ook onstabiele zuurstof en zuurstof-waterstofverbindingen gevormd, wat kan leiden tot de vorming van vrije radicalen. Om deze tegen te gaan heeft het lichaam antioxidanten nodig. Bij hoge intensiteit of langere duur van de training bevat het lichaam een te laag gehalte van deze antioxidanten om alle vrije radicalen tegen te gaan. Dit kan leiden tot ontsteking of pijn in de spieren of pezen, stijfheid en vermoeidheid.

 

Optimale samenstelling voor goede opname

 

Door in HorseAdds Muscle Recovery extra vitamine E (het belangrijkste vet-oplosbare antioxidant), vitamine C (het belangrijkste wateroplosbare antioxidant) en selenium toe te voegen, verhogen we de capaciteit van het paardenlichaam om deze vrije radicalen tegen te gaan. Daarbij is van MSM in combinatie met vitamine C bekend dat het de negatieve balans in het paardenlijf, veroorzaakt door hoge inspanning, verminderd (Marañon et al, 2008). Om na intensieve training de spieren van het paard te helpen herstellen bevat HorseAdds Muscle Recovery essentiële aminozuren voor de regeneratie en opbouw van spieren. Vitamine B2 en B6 zijn toegevoegd zodat het lichaam optimaal gebruik kan maken van deze aminozuren.

Analytische bestanddelen per kg
SamenstellingMethylsulfonylmethaan
Ruw eiwit18,8 %
Ruwe celstof0,0 %
Ruw as0,2 %
Ruw vet0,0 %
Calcium<0,1 %
Natrium0,0 %
Fosfor0,0 %

 

Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg
DL - Methionine (3c301)70.000 mg
L - Lysine (3.2.3)118.500 mg
Vitamine E (3a700)140.000 I.E.
Vitamine B6 (3a831)4.000 mg
Vitamine B2 (3a)3.200 mg
Vitamine C (3a300)1.000 mg
Selenium (E8)30,15 mg

 

Adviesdosering
Paard (600kg)15 gram
Pony (300kg)7,5 gram

 

© 2010 - 2021 Horseshop de Bles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel