Equi Parex

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende
€ 35,50 (inclusief btw)

Het ministerie van landbouw wil het gebruik van chemische ontwormingsmiddelen zoals Eraquell, Eqvalan,  Animec, Equimax, Equest, enz terug dringen.
Dit heeft tot gevolg dat chemische ontwormingsmiddelen receptplichtig zijn geworden
Tevens wordt er op aan gedrongen om eerst een mestonderzoek te doen alvorens een ontwormingsmiddel te gebruiken. 
Al deze handelingen brengen voor u veel kosten met zich mee. 
Door regelmatig Equi Parex te gebruiken verhoogd u de weerstand en wordt het paardenlichaam gereinigd. 
Equi Parex is vrij verkrijgbaar.
Hoe werkt Equi Parex? Door Equi Parex te verstrekken aan uw paard, wordt het lichaam gereinigd voor een periode van 12 weken dit komt door de unieke samenstellingvan de specifieke kruiden.
Equi Parex is vrij verkrijgbaar en is goed tegen ingewandsstoornissen. Equi Parex is goed voor een evenwichtige darmflora Equi Parex reinigt op geheel natuurlijke manier de darmen, versterkt de darmflora en verhoogt de weerstand. Equi Parex activeert het afweersysteem
Waarom Equi Parex? Omdat er steeds vaker resistentie ontstaat tegen chemische middelen. Omdat Equi Parex een volledig natuurlijke samenstelling kent. Omdat Equi Parex bijdraagt tot een gezonde maag-, darmflora. Omdat Equi Parex glans geeft aan het haar. Omdat Equi Parex goed is voor een evenwichtige darmflora.
Wat is Equi Parex? Equi Parex is een aanvullend diervoeder (in brokvorm) voor paarden.
Equi Parex bevat de volgende “W”eerstand “M”aag en “D”arm kruiden: Knoflook(Alium Sativum), Munt(Mentha Piperita), Anijszaad(Aniseed), Rode Iep(Ulmus Fulva,), Tijm(Thymus Vulgaris), Kleefkruid(Galium Aparine), Cayenne(Capsicum minimum), Kaneel(Cinnamomum Zelandicum),Brandnetel(Urtica)
Toepassing kuur Equi Parex Gedurende 5 dagen 1x daags 50 gram vermengen met alle voedersoorten of direct uit de hand als een snoepje.
Met Equi Parex stimuleert u het immuunsysteem van het paard en verhoogt u de weerstand.  Equi Parex heeft een gunstige invloed op de gezondheid van de darmen.
Gebruik dus vanaf vandaag Equi Parex en stop met chemische middelen. Equi Parex bevat geen chemische grondstoffen.  Equi Parex werkt binnen het Eco-systeem en zorgt voor reiniging van het paardenlichaam.
De kruiden zijn zo gekozen dat zij een weerstand verhogend effect hebben bij het paard. Equi Parex heeft tot doel:  “Gezonde paarden zonder chemische middelen”.
Naast kruiden die een maagversterkende invloed hebben zijn er ook kruiden toegevoegd voor verzorging van de  darmwand. Tevens zorgen de “W” “M” en “D” kruiden in Equi Parex voor een goede darmflora met als gunstig aspect een  gladde darmwand, gezonde darmflora met als gunstig aspect een optimale darmwerking waardoor de kans op koliek  wordt terug gedrongen.
Met Equi Parex vangt u 2 vliegen in 1 klap. Met Equi parex kunt u zonder risico regelmatig (iedere 12 weken) het paard inwendig reinigen. Door Equi Parex te gebruiken voorkomt u resistentie van chemische middelen.
Door Equi Parex te verstrekken wordt de weerstand in de darmen verhoogt, de darmen gereinigd met als gevolg een  gezond paard.
Equi Parex werkt binnen het eco-systeem en reinigt het paardenlichaam. De kruiden in Equi Parex bezitten een weerstandverhogend effect.
Equiparex is door zijn natuurlijke samenstelling nonresistent / niet recept plichtig en mag daarom vrij verkocht worden

Equi Parex Verpakking: 750 gram (3 kuren)

© 2010 - 2022 Horseshop de Bles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel